Update gezondheid Harry Haddering: Stuur jij Mister Racesport.nl ook een kaartje?

2695
harry-haddering
Harry Haddering

Zoals velen van ons inmiddels al weten ondergaat Harry Haddering momenteel een zwaar medisch traject. Nadat de artsen onlangs bij Mister Racesport.nl een aantal kwaadaardige tumoren in zijn darmen aantroffen onderging hij eind april een zware operatie, een operatie waar hij momenteel van herstellende is.

Nadat we enige weken geleden middels een bericht al kenbaar maakten dat Harry Haddering ernstig ziek is en de komende tijd een zwaar medisch traject tegemoet zou gaan in Mister Racesport.nl momenteel bezig aan één van de zwaarste hoofdstukken in zijn leven, een leven dat in het verleden al zovele hobbels kende.

Op 20 april zijn bij Harry een aantal tumoren uit de darmen verwijderd en nu lijkt hij wat de kanker betreft schoon. Na de nodige complicaties en tegenslagen na de operatie lijkt het momenteel iets beter te gaan, maar ondanks de sterke geest heeft zijn lijf het moeilijk met het fysieke herstel. Het valt Harry dus allemaal erg zwaar en wij zouden het erg leuk vinden om hem als wegrace liefhebbers een hart onder de riem te steken in deze voor hem moeilijke tijd.

Vanwege zijn beperkte energie is een bezoek nog lastig, is het lezen van whatsapp berichten of reacties op social media nog een te zware belasting. Het sturen van een kaartje daarentegen wordt zeer op prijs gesteld.

Stuur jij Harry ook een kaartje? Dat zou leuk zijn, en dat kan naar het volgende adres:

Wilhelmina Ziekenhuis Assen
T.a.v. Harry Haddering, afdeling B2, kamer 13
Europaweg-Zuid 1
9401 RK Assen

Namens het gehele Racesport.nl redactieteam alvast bedankt voor jullie support aan de man die ruim 20 jaar geleden zorgde dat Racesport.nl het levenslicht zag.Racesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter