Racesport.nl partner Macna heeft een vacature en is op zoek naar een Senior Graphic Designer (m/v). Onderstaand de volledige vacature:

Macna is het volledig in eigen huis ontwikkelde motorkledingmerk van Splash Design. Design, originaliteit en innovatie tegen een aantrekkelijke prijs zijn kernwaarden van Macna, waardoor het inmiddels in bijna 60 landen wereldwijd verkocht wordt.

De ontwerpafdeling bestaat uit 9 creatievelingen en is onderdeel van in totaal meer dan vijftig enthousiaste collega’s binnen Splash Design, die samen zorgen voor een dynamische en informele werksfeer.

Mocht de naam Splash Design je nog niets zeggen, als motorliefhebber ken je één of meer van onze merken zeker. We zijn de belangrijkste leverancier in de Benelux van motorhelmen, kleding en accessoires van onder andere Schuberth, HJC, O’Neal , Leatt, Forma, SW Motech.

We zijn een bedrijf waar open gedacht en gesproken wordt, zonder pretenties. Met een drive om kwaliteit te leveren, zijn klanten optimaal te ondersteunen, en zijn processen telkens te verbeteren.

 Senior
GRAPHIC DESIGNER

Binnen het design team hebben we plek voor een ervaren en gedreven professional. Een perfectionist, creatief maar ook precies. Je bent iemand die ook bij een snelle klus niet iets in elkaar frommelt, maar er binnen de deadline toch het maximale uit haalt. Geen dag gaat bij jou voorbij zonder vormgeving, waardoor je inmiddels een getraind oog voor details, verhoudingen en kleur hebt. En als je dan ook nog van motors (-port ) houdt, dan ben jij wellicht dé persoon die met ons alles naar een hoger plan trekt.

Uiteraard ben je een kei in Adobe CC. En commercieel genoeg om deadlines en geïnvesteerde uren op hun waarde te schatten. Je werkt van concept tot drukklaar, voor een breed scala aan merken.  Aan projecten zoals infographics, catalogi, en advertenties of logo’s en bijbehorende huisstijlen.  Je werkt samen met de andere teamleden en designmanager en gebruikt de nieuwste apparatuur. En belangrijk; We zijn nooit bang om te experimenteren! Heb je andere verborgen talenten die goed van pas komen bij de ontwikkeling van merken en producten? Ruimte voor nieuwe ideeën is er altijd.

PROFIEL

 • HBO werk en denkniveau.
 • Afgeronde MBO/ HBO Grafische Vormgeving.
 • Uitstekende beheersing van Adobe CC.
 • Goed bekend met MS-Office.
 • Enkele jaren relevante ervaring, geen startersfunctie!
 • Je bent flexibel en accuraat. Je hebt een professionele werkhouding en begrijpt deadlines en de daarbij behorende werkdruk.
 • Bekend met de laatste productietechnieken
 • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk
 • Ervaring met webdesign is een pré
 • Affiniteit met motor (-sport) en het bezit van rijbewijs A zijn een pré.
 • Fulltime, 38 uur

Zoek je een baan van negen tot vijf, met vaste patronen en onaantastbare waarden tussen starre mensen, zoek dan verder. Ben je het hierboven geschetste type, stuur dan je motivatie met je CV en een digitale portfolio (max 3 MB) naar vacature@splashdesign.com, T.a.v. Patrick Kant.

Onze websites zijn we nog aan het moderniseren, maar voorlopig vind je nog meer info op www.splashdesign.com en www.macna.com.