Vakwerk en maatwerk: laat REV’IT! TAILORTECH je een X.101 eendelig racepak aanmeten

687
revit

Ook jij kunt de pitbox uit en de baan op met een volledig op maat gemaakt leren racepak van REV’IT! TAILORTECH. Op jouw lijf geschreven, naar jouw exacte maatvoering: opgemeten door dezelfde kundige handen die ook REV’IT!’s Grand Prix rijders kleden – dit is de REV’IT! TAILORTECH X.101. Laat je nu opmeten op het REV’IT! HQ in Oss.

Kies met de REV’IT! TAILORTECH configurator jouw kleuren en voeg badges toe om het design van je REV’IT! TAILORTECH X.101 racepak geheel eigen te maken. Maak vervolgens een afspraak om bij REV’IT! in Oss opgemeten te worden, waarna de vakkundige kleermakers op basis van jouw exacte maten de race-geïnspireerde snit feilloos afstemmen op jouw lichaam.Met optimaal comfort en stijl en volledige compatibiliteit met REV’IT! Avertum Tech-Air® en Alpinestars Tech-Air® airbagsystemen. Zo past het X.101 pak zich naadloos aan diverse rijomgevingen aan, waardoor jouw passie voor motorrijden in elk detail terugkomt in jouw maatwerk racepak.

Begin nu met het ontwerpen van jouw X.101 racepak in de REV’IT! TAILORTECH configurator.

Doordacht design
De X.101 is ontworpen met uiterst slijtvaste stiknaden en hoogwaardige materialen om duurzaamheid en langere levensduur te garanderen. Doordachte elementen zoals de gripknievlakken beschermen tegen slijtage en bieden extra grip. Er is ook ruimte voor een hydrasysteem in de speedhump voor wanneer je als rijder langer moet presteren bij hogere temperaturen.

Dankzij de zachte technische binnenvoering biedt het X.101 dagenlang draagcomfort tijdens verhitte sessies op het circuit of sportieve straatritten. De voering is volledig verwijderbaar, wasbaar, en heeft een antibacteriële afwerking, waardoor het pak fris en hygiënisch blijft. Klaar voor de volgende ronde of de volgende rit.

Samenvatting

  • Bruikbaar met REV’IT! Avertum Tech-Air® en Alpinestars Tech-Air® airbagsystemen
  • Vervaardigd uit 1,3 mm premium Monaco-runderleer
  • Uitgerust met acht CE-level 1 impactbeschermers
  • Met aerodynamische speedhump voor stabiliteit bij hoge snelheden
  • Inclusief dezelfde vervangbare knee sliders en elbow sliders die REV’IT! in de MotoGP gebruikt
  • Prijs: vanaf € 1.699,99

Over REV’IT! TAILORTECH
Uit de fusie tussen het Nederlandse REV’IT! en Vircos in Italië is REV’IT! TAILORTECH ontstaan. Ruim veertig jaar Italiaans ledervakmanschap vloeit naadloos over in de bijna dertig jaar Nederlands design en innovatie waar REV’IT! naam mee heeft gemaakt.

Om zo ongeëvenaard design, performance en innovatie te kunnen bieden in maatwerk racepakken. Voor professionele Grand Prix- en WorldSBK-coureurs, en veeleisende rijders zoals jij.Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instagram |  Twitter | Threads | YouTube          Vrijwillige bijdrage     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.