Zaterdag werden er veel aankondigingen gedaan voor 2020 in de British Superbike klasse. Tijdens Motorcycle Live, de grootste motorbeurs van het Verenigd Koninkrijk, werden onder andere Taylor Mackenzie en Bradley Ray bij Tyco BMW, Kyle Ryde en Keith Farmer bij Buildbase Suzuki en Hector Barberá bij OMG Racing aangekondigd.

Zaterdag tijdens Motorcycle Live, de grootste motorbeurs van het Verenigd Koninkrijk, werden er veel nieuwtjes aangekondigd voor het 2020 seizoen in het Bennetts British Superbike Championship. Nadat eerder Josh Brookes en Christian Iddon al bevestigd werden bij het PBM Ducati team en afgelopen week de broertjes Glenn en Andrew Irwin gepresenteerd werden bij het officiële Honda team werden er zaterdag meer namen bevestigd.

Taylor Mackenzie, zoon van voormalig 500cc coureur Niall, zal samen met meervoudig BSB winnaar Bradley Ray in 2020 uitkomen voor het prestigieuze Tyco BMW team op de BMW S1000RR. Ook werden Kyle Ryde en Keith Farmer – viervoudig Brits kampioen – bevestigd voor het Buildbase Suzuki team waar zij in actie zullen komen met de GSX-R1000.

Gino Rea zal volgend jaar ook weer vaste deelnemer zijn in het British Superbike kampioenschap, de voormalig Grand Prix coureur zal met een Ducati Panigale V4 R rijden voor het Bike Devil team. Verder werden ook Hector Barberá en Luke Mossey gepresenteerd voor het OMG Racing team dat overstapt naar BMW machines.