Video: 2024 Red Bull GASGAS Red Bull Tech3 teampresentatie

637

Na Gresini Racing MotoGP, het Ducati Lenovo Team, het Pertamina Enduro VR46 Racing Team en Trackhouse Racing MotoGP was het Red Bull GASGAS Tech3 dat maandagochtend 29 januari het vijfde MotoGP team dat haar plannen presenteerde voor het 2024 MotoGP seizoen.

Opvallend tijdens de Red Bull GASGAS Tech3 teampresentatie was dat het team, dat in 2024 met Augusto Fernandez en MotoGP debutant Pedro Acosta aan de start zal verschijnen, Red Bull als belangrijke nieuwe partner presenteerde en dat het logo van de Oostenrijkse enerydranken fabrikant prominent vertegenwoordigd is op de machines van het Franse MotoGP team.

Later meer….Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instragram |  Twitter | Threads | YouTube          Vrijwillige bijdrage     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.