Woensdag 27 mei hoorden we voor het eerst sinds lange tijd weer motoren brullen op het TT Circuit Assen tijdens een door de KNMV georganiseerde trainingsdag. Onder de deelnemers ook het MTM Kawasaki Motoport trio Jeffrey Buis, Scott Deroue en Koen Meuffels.

Vanwege de uitbraak van het coronavirus moesten de internationale – en nationale wegracecoureurs hun machines de afgelopen tijd in de schuur laten staan. Maar na een verruiming van de beperkende maatregelen kon er afgelopen woensdag weer voor het eerst sinds lange tijd weer gereden worden op het TT Circuit Assen.

De KNMV en het TT Circuit Assen boden een groot aantal internationaal actief zijnde Nederlandse coureurs de gelegenheid om tijdens een KNMV trainingsdag de nodige testkilometers te maken ter voorbereiding op een eventuele herstart van de competitie.

Onder de deelnemers ook de dit seizoen voor MTM Kawasaki Motoport in het World Supersport 300 kampioenschap uitkomende coureurs Jeffrey Buis, Scott Deroue en Koen Meuffels. Content Junkies maakte in opdracht van het Belgische team een prachtig video verslag.Speel mee met het MotoGP Jaarspel. Minimaal 1.750 Euro aan prijzen!

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App