In deze bijzondere tijd zonder races en de nodige beperkende maatregelen aangaande het coronavirus blikken we terug, een terugblik op het seizoen 2014 met videobeelden van de twee laatste Dutch Supersport wedstrijden van het seizoen tijdens de Race of the Champions op het TT Circuit Assen.

De Race of the Champions, een aantal terug steevast het finale weekend van het ONK wegrace. Tijdens de 2014 editie van het evenement kende de Dutch Supersport klasse een bijzondere finale waarbij de titelstrijd pas in de allerlaatste bocht van de allerlaatste wedstrijd werd beslist door een bijzonder moment.

Het spreekwoord ‘als twee honden vechten om een been dan gaat een derde en met heen’ was in deze tweede wedstrijd van de dag en de laatste van het seizoen met recht van toepassing.

 
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App