Racesport.nl Inside is een nieuw videoprogramma welke de komende tijd regelmatig te zien zal zijn via Racesport.nl, Racesport.nl You Tube en de social mediakanalen van de snelste en best bekeken motorsport website van Nederland en België.

Racesport.nl start binnenkort met een nieuw videoprogramma genaamd Racesport.nl Inside, een live praat- en discussieprogramma over de achtergronden en het laatste actuele nieuws binnen de wegracesport. Tijdens deze live-uitzendingen, niet uitgezonden vanuit een dure studio maar gewoon vanaf de bar in de plaatselijke kroeg, kunnen de kijkers via een chat vragen stellen aan de twee of drie aanwezig personen aan tafel en op die manier deelgenoot worden van het programma.

Asse Klein en Evert Slager zullen als vaste stamgasten aanwezig zijn terwijl er regelmatig een bekende Nederlandse wegracetopper, een ander bekend persoon werkzaam binnen de sport of een fan met een bijzonder verhaal aan zal schuiven aan de bar en vragen zal beantwoorden of deel zal nemen aan de discussie.

Deel 1
In onderstaande video de eerste proef- testuitzending welke maandagavond 11 november is opgenomen vanuit eetcafé de Japperij in Staphorst. Vanzelfsprekend ontbreekt in deze eerste aflevering nog de live-chat waardoor er een iets ander beeld ontstaat.

Simpel, geen poespas maar gewoon lekker kletsen vanuit de kroeg over onze prachtige sport, dat is Racesport.nl ten voeten uit en dan ook de achterliggende gedachte achter Racesport.nl Inside.


Deel 2
De eerste echte LIVE-uitzending staat gepland voor maandagavond 25 november aanstaande vanaf 19:00 uur. Deze uitzending komt opnieuw vanuit Eétcafé de Japperij in Staphorst. Naast dat de fans thuis vanachter de tv, pc of met de mobiele telefoon via de chat vragen kunnen stellen tijdens deze uitzending is het ook mogelijk om de uitzending live vanuit de kroeg bij te wonen.

Wil je erbij zijn, dan vragen we wel om je vooraf aan te melden via office@racesport.nl, dit vanwege  het beperkte aantal beschikbare plaatsen.

Adres:
Eetcafé de Japperij
Oude Rijksweg 60,
7951 DK Staphorst

Met dank aan Content Junkies, Dutch Motorsport media en Eetcafé de Japperij.

P.s. Wilt u niets van de actie missen, vergeet dan niet om u te abonneren op het Racesport.nl You Tube kanaal!!!

 

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App