Toprak Razgatlioglu hervatte de afgelopen week in zijn geboorteland Turkije weer de training op de motor. De Pata Yamaha Official WorldSBK Team coureur had daarbij een pittige trainingsmaat. Niemand minder dan veelvoudig World Supersport kampioen en zijn manager legde hem daarbij het vuur aan de schenen.

Kenan Sofuoglu beschikt in Turkije over een eigen privé circuit en een prachtige trainingsfaciliteit. Ook Toprak Razgatlioglu, protegé van de voormalig World Supersport coureur is er veelvuldig te vinden. Zo ook de afgelopen week, het tweetal pakte voor het eerst sinds de uitbraak van het coronavirus weer de motortraining op en dat leverde een prachtig duel op.

De oude meester is het zo te zien is nog niet verleerd.
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App