Rich Energy, de in het verleden niet geheel onbesproken sponsor van het Haas F1 Team, stapt komend seizoen in de wegracesport. De energiedranken fabrikant wordt namelijk de nieuwe titelsponsor van het British Superbike team OMG Racing.

Het Britse OMG Racing maakte onlangs bekend de overstap te maken van Suzuki naar BMW en in 2020 met Héctor Barberá en Luke Mossey van start te gaan in de hoofdklasse van het British Superbike Championship.

Dit nieuws blijkt echter niet het enige nieuws te zijn, het team heeft nu bekend gemaakt een meerjarige sponsordeal gesloten te hebben met Rich Energy en dat het team vanaf komend seizoen als Rich Energy OMG Racing aan de start zal verschijnen.

Rich Engergy, de energiedranken fabrikant die in het verleden verbonden was aan het Haas F1 Team maar daar met het nodige trommelgeroffel vertrok, maakt hiermee haar rentree in de motorsport, dit keer niet van de vier – maar tweewielers.

OMG Racing teambaas Alan Gardner: “We zijn verheugd om Rich Energy aan te kondigen als onze titelsponsor voor de komende seizoenen en om onze 2020 Rich Energy OMG Racing BMW S1000RR officieel te mogen tonen. We zijn ons goed bewust van de vorige controverse in verband met Rich Energy, maar William Storey en het team van Rich Energy zijn zeer transparant geweest in hun zakelijke transacties en hebben ons het volste vertrouwen gegeven wat betreft dit nieuwe partnerschap.”

Rich Energy zal niet alleen betrokken zijn bij de British Superbike activiteiten van OMG Racing maar het logo zal ook de kuipen van het team sieren tijdens de Isle of Man TT en North West 200, de bekende Roadracing evenementen.

rich-energy