Afgelopen weekend reed Wayne Tessels mee met het RAC41 team in de endurance race van Sepang in Maleisië. Een paar tegenslagen zoals hevige regenbuien en donderstormen resulteerde in een race van 3 uur race in plaats van de aanvankelijk 8 uur durende race.

Hoe het volledige race weekend is verlopen kun je binnenkort lezen op Chromeburner.com/blog. We kunnen alvast verklappen dat Wayne samen met zijn teamgenoten Guillerme Antiga en Maxime Bonnot een knappe zesde plek hebben behaald in de Superstock klasse!

Giveaway
Terwijl het stroomde van de regen heeft Wayne tijdens de afgelaste practice sessies tijd gevonden om twee t-shirts te bemachtigen en deze te laten signeren door zijn teamgenoten en door hemzelf. Hij neemt ze mee terug naar Nederland  om ze weg te geven aan jullie! Wil jij er een winnen? Dat kan! En meedoen is makkelijker dan je denkt!

Hoe kan je meedoen?

  1. Volg ChromeBurner op Instagram
  2. Post een Instagram Story waarin jij laat zien dat jij hoe groot jouw motorsporthart is en gebruikt daarbij @ChromeBurner zodat wij dit ook kunnen zien! Hoe jij dit interpreteert is volledig aan jou.

Wat kan je winnen?

 

  • 1e prijs: Het 20 years of Sepang Circuit shirt + een Ice Rabbit cap + een grote ChromeBurner Goodiebag
  • 2e prijs: Het FIM EWC Sepang shirt + een Ice Rabbit cap + een medium grote ChromeBurner Goodiebag
  • 3e prijs: Een Ice Rabbit cap + een kleine ChromeBurner Goodiebag

Meer informatie kan je vinden op ChromeBurner.com/blog