Komend weekend is het British Superbike Championship te gast op het TT Circuit Assen. Als Racesport.nl zullen we vanzelfsprekend uitgebreid verslag doen van het evenement, maar speciaal voor jou als 2019 Racesport.nl supporter hebben we een aantal leuke prijzen in de aanbieding zoals een rondje meerijden in de Safety Car, Gridacces en gratis toegangskaarten.

Het British Superbike Championship is van 20 t/m 22 september te gast op het TT Circuit Assen. In samenwerking met het TT Circuit Assen mogen we een aantal 2019 Racesport.nl supporters verblijden met wel hele leuke en bijzondere prijzen.

Zo mogen we onder reeds bestaande of nieuwe Racesport.nl supporters twee keer een SafetyCar rit (zaterdagmiddag 12:50 uur), twee keer een Gridacces (zondagmiddag 16:15 uur) en 5 x 2 gratis toegangskaarten verloten.

Hoe kun je in aanmerking komen voor deze fantastische prijzen?
Ben je reeds Racesport.nl supporter en heb je in 2019 een financiële bijdrage overgemaakt ter ondersteuning van het werk van de Racesport.nl redactie. Stuur dan uiterlijk voor donderdagmiddag 19 september 2019 (18:00 uur) een kopie van het betalingsbewijs incl. je naam, adres en telefoonnummer waarop je de komende dagen bereikbaar bent naar office@racesport.nl.

Vrijdag 20 september 2019 zullen we de genoemde prijzen verloten onder de binnengekomen mails. Vervolgens zullen we de winnaars op de hoogte brengen waar ze hun gewonnen prijzen af kunnen halen.

Ben je nog geen Racesport.nl supporter en toch meedingen naar deze fantastische prijzen? Racesport.nl worden kan makkelijk en snel via de link onderaan dit bericht. Meld u aan volg de bovengenoemde procedure.

Racesport.nl supporter
Met een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 per jaar mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter noemen, waardeert en ondersteunt u het dagelijks werk van de Racesport.nl redactie en dingt u gedurende het jaar ook nog eens een aantal keren mee naar leuke prijzen welke via speciale acties op de website bekend gemaakt zullen worden.

Ook Racesport.nl supporter worden? Dat via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek

 

Handige links British Superbikes TT Circuit Assen:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App