De winnaars van de door Racesport.nl geplaatste actie, met als hoofdprijs een Meet and Greet met Valentino Rossi tijdens de 2019 editie, zijn bekend. Bent u één van de Racesport.nl Supporters die meegedaan heeft aan de actie, kijk dan snel of u in de prijzen bent gevallen.

Alvorens we als Racesport.nl redactie de prijswinnaars bekend maken willen wij alle Racesport.nl supporters bedanken voor hun deelname aan deze actie. Mede door jullie donaties kunnen dagelijks tienduizenden wegrace-fans dagelijks genieten van het laatste en meest actuele wegrace-nieuws.

Tijdens de actie mochten we naast de Meet and Greet met Valentino Rossi ook nog een 5×2 toegangskaarten verloten voor de wedstrijddag van de 2019 editie van de Motul TT Assen.

Onderstaand de vijf prijswinnaars van de twee gratis toegangskaarten:

  • Margot Knol, Diever
  • Sandra Bank, IJsselstein
  • Ronald Kuipers, Steenwijk
  • Franka Mosterd, Rotterdam
  • Jan Willems, Den Haag

En dan natuurlijk de winnaar van de Meet and Greet met Valentino Rossi, deze is gewonnen door:

Annebeth van Tellingen

De winnares van de Meet and Greet met Valentino Rossi is inmiddels persoonlijk op de hoogte gesteld. De vijf winnaars van de gratis toegangskaarten voor de wedstrijddag van de Motul TT zullen via de mail op de hoogte gebracht worden waar de gewonnen kaarten vanaf aanstaande vrijdag persoonlijk afgehaald kunnen worden.

 

Handige links Motul TT Assen :

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
TT Festival Assen
Fotoverslag – donderdag
Fotoverslag – vrijdag
Fotoverslag – zaterdag
Fotoverslag – zondag

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App