Winteb Racing zoekt een monteur om voor het seizoen 2019 het enthousiaste wegraceteam te komen versterken.

Het Winteb Racing team is al vele jaren een gevestigde orde in de motorracerij met coureurs zoals Maarten Bekker, Koen Zeelen, Kervin Bos, Bobby Bos en Joris Lentfert.

Ook komend jaar komt Winteb Racing uit op het hoogste niveau van Nederland in de OW Cup. Heb je een racehart, zit sleutelen in je bloed en ben je een teamspeler? Meldt je dan aan en kom het team versterken! Onder de leiding van chef-monteur Geert Leiting biedt men je een unieke kans om de motorrace wereld van binnenuit mee te maken en je op te leiden tot volwaardig motorrace monteur.

Het team kenmerkt zich door een gefocuste, gestructureerde aanpak om de coureurs zo hoog mogelijk te laten scoren, maar vergeet daarbij nooit uit het oog dat het allemaal vrijwilligers in het team zijn. Een goede sfeer staat dus hoog in het vaandel. Standplaats van het Winteb Racing Team is Groningen dus het is een voordeel als je in de buurt woont maar het is absoluut geen noodzaak.

Heb je interesse om bij dit leuke team te komen sleutelen meld je dan aan bij teammanager Albert van der Velde. GSM: 06-15094531, mail: albert@winteb.nl


Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App