World Supersport 300 wildcard voor Walid Khan in Most

1540
Walid Khan | © Damon Teerink

Walid Khan zal aan het eind van deze maand terugkeren in het World Supersport 300 kampioenschap. De Nederlander heeft een wildcard aangewezen gekregen voor de Tsjechische ronde van het wereldkampioen op Autodrom Most en zal met Team Freudenberg Paligo op de KTM aan de start verschijnen.

In het weekend van 28 t/m 30 juli wordt de Tsjechische ronde van het World Superbike kampioenschap verreden op Autodrom Most. Naast Jeffrey Buis, Loris Veneman en Ruben Bijman zal Walid Khan de vierde Nederlander zijn die dat weekend in actie komt in de World Supersport 300 klasse.Het World Supersport 300 kampioenschap is niet nieuw voor Khan, in 2018 reed hij in het WK met het Nutec – Benjan team op een Kawasaki. Ook is het Autodrom Most niet nieuw voor Khan, daar heeft hij meerdere malen gereden in het IDM kampioenschap en won hij zelfs meteen tijdens zijn comeback als coureur in 2021.Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instagram |  Twitter | Threads | YouTube          Vrijwillige bijdrage     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.