World Supersport 300 wildcard voor Walid Khan in Most

1480
Walid Khan | © Damon Teerink

Walid Khan zal aan het eind van deze maand terugkeren in het World Supersport 300 kampioenschap. De Nederlander heeft een wildcard aangewezen gekregen voor de Tsjechische ronde van het wereldkampioen op Autodrom Most en zal met Team Freudenberg Paligo op de KTM aan de start verschijnen.

In het weekend van 28 t/m 30 juli wordt de Tsjechische ronde van het World Superbike kampioenschap verreden op Autodrom Most. Naast Jeffrey Buis, Loris Veneman en Ruben Bijman zal Walid Khan de vierde Nederlander zijn die dat weekend in actie komt in de World Supersport 300 klasse.

Het World Supersport 300 kampioenschap is niet nieuw voor Khan, in 2018 reed hij in het WK met het Nutec – Benjan team op een Kawasaki. Ook is het Autodrom Most niet nieuw voor Khan, daar heeft hij meerdere malen gereden in het IDM kampioenschap en won hij zelfs meteen tijdens zijn comeback als coureur in 2021.Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.