Teambaas Werner Daemen en alfa Racing intensiveren hun samenwerking vanaf het seizoen 2018. Het Belgische team zal komend seizoen in zowel het IDM als ook in de STK1000 klasse van het World Superbike kampioenschap aan de start verschijnen onder de naam alpha Racing-Van Zon-BMW Team.

Het alpha Racing-Van Zon-BMW Team van Werner Daemen vertrouwt al sinds het begin van hun raceactiviteiten met BMW Motorrad op de kwaliteitsproducten en onderdelen van alpha Racing.

Nu het team onder leiding van Werner Daemen komend seizoen, naast de activiteiten in het IDM, ook met twee coureurs – Markus Reiterberger en Jan Bühn – van start zal gaan in de STK1000 klasse van het World Superbike kampioenschap hebben partijen besloten hun samenwerking te intensiveren. Zo zal de naam alpha Racing, naast de naam van de Belgische horecagroothandel Van Zon Horeca, toegevoegd worden aan de teamnaam en zullen Rieterberger en Bühn aan de start verschijnen onder de teamnaam alpha Racing-Van Zon-BMW Team.

Ook de binnenkort door Werner Daemen bekend te maken namen van de voor het team uitkomende IDM coureurs kunnen blijven rekenen op de beste ondersteuning van alpha Racing en onder dezelfde teamnaam aan de start verschijnen.

Werner Daemen: “Ik ben erg blij dat we in het IDM en het STK1000 Europees Kampioenschap weer op steun van alfa Racing mogen rekenen. We werken al zeer nauw samen in het IDM en tijdens onze wildcard optreden en we hebben samen grote plannen voor de toekomst. We waarderen zeer wat alpha Racing al heeft bijgedragen aan ons succes tot nu toe en kijken uit naar de komende projecten. Om in beide series het voortouw te kunnen nemen, moeten we voor 100% op onze partners kunnen vertrouwen. Met alpha Racing hebben we de beste technische en persoonlijke partner die we ons kunnen wensen.”