In samenwerking met Barracuda Benelux mag Racesport.nl 2×2 VIP kaarten verloten voor de Nederlandse ronde van het World Superbike in Assen. Doe mee met onderstaande prijsvraag en wie weet ben jij één van de gelukkigen.

Een bezoek aan de Nederlandse ronde van het World Superbike kampioenschap is leuk, maar hoe leuk is het als je ook nog eens de gehele dag als VIP toegang hebt tot de hospitality, kunt genieten van een heerlijk lunch, Nicky Hayden en Stefan Bradl persoonlijk ontmoet en een kijkje mag nemen in de pitbox van het Red Bull Honda World Superbike Team.

Hoe kom je in aanmerking voor deze unieke prijs?
Beantwoord de volgende vraag: Welke drie teams in het World Superbike en het MotoGP wereldkampioenschap worden officieel ondersteunt door Barracuda en hebben het bekende rood/witte logo op hun kuipen vermeld staan?

Deel en like dit artikel vervolgens op minimaal één van je persoonlijke social media kanalen en stuur vervolgens het juiste antwoord voor vrijdag 21 april 18:00 uur naar [email protected]

Barracuda Benelux zal uit de juiste inzendingen twee winnaars trekken die vervolgens persoonlijk op de hoogte worden gesteld.

Barracuda
Barracuda is een merk met sterke kwaliteit en exclusiviteit en werd in 2002 opgericht in Italië (het jaar dat ook de Naked Bike massaal zijn intrede deed).

De belangrijke pijlers Barracuda: kwaliteit, design, samenwerking, prijs/kwaliteit verhouding en geavanceerde en innovatieve productietechnologie.

Barracuda is al een aantal jaren marktleider in Italië en het bedrijf groeit snel in de rest van Europa. Na zeer succesvolle jaren in Italië, Spanje, Zwitserland, Frankrijk en Duitsland was het een logisch gevolg dat in 2010 Barracuda in de Benelux (België, Nederland en Luxemburg) werd opgestart. En Barracuda blijft groeien wereldwijd.

Wie kiest voor Barracuda , zal duidelijk de pijlers van deze sterke onderneming ondervinden. Ook de komende jaren zal Barracuda blijven investeren in nieuwe projecten.

 

De twee winnaars zijn bekend en hebben inmiddels persoonlijk een bericht ontvangen van Barracuda Benelux.

Larissa van Loon en Jeroen Snijders van harte gefeliciteerd met jullie gewonnen prijs.