WSBK: 12de Positie voor Lagrive

50

Matthieu Lagrive heeft in Oschersleben tijdens de WK Supersportrace een prachtige 12de plaats gehaald en hiermee 4 WK punten voor Saveko Racing verdient.

Lagrive was zelf niet tevreden met dit resultaat: ÒIk heb de verkeerde banden keus gemaakt, anders had er een toptien klassering in gezeten. De motor liep perfect alleen hielden de banden het niet vol. Ik ben natuurlijk wel heel blij met de punten.

Rob Frost was minder gelukkig in de race. Na een perfecte start reed Rob vanaf de 25ste plek binnen 1 ronden op plaats 14. Frost klom zelfs op naar de 12de plaats. Maar in de 6de ronde ging het mis. In bocht 5 ging hij door onverklaarbare redenen onderuit.

Rob Frost:Ó Ik ben in dezelfde bocht als Daemen, Carlacci en Bontempi gevallen, vermoedelijk lag er iets olie in die bocht, vreselijk balen. Het ging perfect, alles klopte, de WP vering met de harde Pirelli banden. De door Jan Roelofs getunende R6 liep als een kogel. Ik hoop dat in Assen ook het geluk aan mijn zijde is zodat ik echt wat kan laten zienÓ.

Volgende week rijd Saveko Racing zijn thuis wedstrijd. Manager Rajko Srdanov wil daar wat laten zien:ÓHet zit ons niet echt mee de laatste wedstrijden, maar mijn gevoel zegt dat het tij gaat keren, we zullen de laatste wedstrijden nog flink ons best gaan doen!!Ó.