Drie Nederlanders in de top tien van een race tellend voor een wereldtitel wegrace is lang niet voorgekomen daarom werden de drie bij elkaar gezet, hier volgt hun relaas.

Jurgen was ontevreden over zijn race, maar toch verklaarde hij wel lekker gereden te hebben. ik was er vanuit gegaan dat de kopgroep bij elkaar zou blijven en dat ik in de laatste ronden mijn slag had kunnen slaan ik had ook een andere voorband dan de meeste andere Yamaha rijders maar helaas viel er een gat in de kopgroep waardoor ik de aansluiting verloor. Ik was op sommige stukken sneller dan Parkes, maar hij weer op andere, door ons gevecht verloren we de aansluitingÓ.

Arie Vos is na drie ronden zijn eigen race gaan rijden, ik wilde eerst mee maar lag er bijna naast, toen besloot ik mijn eigen race te gaan rijden, ik wist uit de trainingen dat ik dan ook snel kon zijn. Fujiara reed een vreemde race hij zat me echt in de weg maar ik weet dat ik meer kan het is de beste uitslag van een kawasaki dit jaar en misschien proberen we nog een van de komende twee races te rijden, het is onzeker waar het ONK heen gaat, we zullen bekijken wat de opties zijn.

Barry Veneman. Had vooraf gehoopt op een zevende plek, of ik het was of de motor of misschien wel allebei ik weet het niet, maar alles leek wel anders. Ik had graag tussen Jan Hanson en Arie gezeten maar het kwam er helemaal niet uit.

JurgenÕs toekomst Jurgen zal waarschijnlijk in de komende twee weken meer horen van Yamaha over hun plannen in de Superbike, Jurgen denkt beter in de Superbikes te passen omdat hij in de supersport nog teveel als een 500cc rijdt.