Klanten en haar community’s staan centraal bij alles wat Yamaha doet en op dit specifieke moment van verandering biedt men jou de beste oplossing om het ‘nieuwe normaal’ te benaderen.

Om klanten in staat te stellen te voldoen aan de regels inzake sociale afstand, beperkingen aan het gebruik van het openbaar vervoer en om het verkeer te vermijden dat onvermijdelijk zal toenemen in stedelijke gebieden, biedt Yamaha een hele reeks persoonlijke mobiliteitsoplossingen die zowel betaalbaar zijn als perfect passen bij de behoeften.

MT-125
Met een dynamische ‘mass forward’ design en opwindende prestaties, is het geen verrassing dat Yamaha’s MT-modellen zoveel motorrijders naar ‘The Dark Side of Japan’ hebben gelokt. Voortdurend in ontwikkeling! De radicaal nieuwe MT-125 brengt nu nog meer prestaties, karakter en adrenaline naar het 125cc segment.

Vanaf €5.999,-
Meer info: MT-125 

XSR700
Yamaha maakt een duidelijk statement met de komst van de XSR700. Ontworpen voor een tijdloos gevoel en geïnspireerd door historische iconen, voorzien van de allernieuwste technologie voor een pure, aangename rijervaring. Met een hoog koppel en een super wendbaar chassis is de XSR700 ideaal voor motorrijders die nostalgie wel kunnen waarderen.

Vanaf €8.999,-
Meer info: XSR700 

Tracer 700
Met een stoer nieuw uiterlijk en een stevige attitude is de nieuwe Tracer 700 goed toegerust om tijdens elke rit je adrenaline te laten stromen. Na het werk of in het weekend staat deze dynamische Sport Tourer klaar om je versteld te laten staan met zijn uitstekende prestaties en lichtgewicht wendbaarheid.

Vanaf €9.999,-
Meer info: Tracer 700 

NMAX 155
De NMAX 155 biedt je al het plezier en de wendbaarheid die je van een lichte scooter verwacht – met als bonus een snellere acceleratie en hogere topsnelheid dankzij de krachtigere 155cc motor!

Vanaf €3.999,-
Meer info: NMAX 

XMAX
Ontdek het Sport Scooters assortiment.

Vanaf €6.899,-
Meer info: XMAX 

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App