Zoals ieder jaar is Yamaha weer één van de smaakmakers op de komende MOTORbeurs Utrecht, die van 20 t/m 23 februari gehouden wordt in de Jaarbeurs. Yamaha pakt groots uit, met een grote en veelzijdige stand waar heel veel te zien en beleven is.

Producten in drie segmenten
Alle motoren en scooters uit het Yamaha productgamma zijn op de stand te vinden. Het aanbod is opgedeeld in drie segmenten: Feel, Move en Race. Feel bestaat uit de Sport Touring, Hyper Naked, Adventure en Sport Heritage modellen, Race uit de SuperSport modellen en Move uit alle Sport Scooter modellen. Rijders, fans en geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om de nieuwste modellen te komen ervaren en/of hun slag te slaan in de Yamaha shop op de stand. De stand is te vinden in hal 7 stand E104.

Behalve alle modellen is er een shop, een race-experience en nog veel meer

R-World
Zowel in de MotoGP als in het World Superbike Championship strijdt Yamaha altijd om de podiumplekken. Op de MOTORbeurs krijgen bezoekers de kans zich onder te dompelen in de wereld van Yamaha Racing. In de R-World waan je je op de Paddock tijdens de TT Assen. In een Virtual Reality race simulator kunnen bezoekers hun racing skills tonen. De drie hoogste scores worden beloond met geweldige Yamaha R-prijzen! Ook is iedereen welkom om zich ‘op het circuit op een hele exclusieve Yamaha fabrieksracer’ te laten fotograferen door een professionele fotograaf.

Zelf proefrijden
Zijn bezoekers na al het moois op de stand geïnspireerd geraakt dan zijn ze van harte welkom om verschillende Yamaha modellen zelf te komen proefrijden. In de Test The Bike Area staan diverse modellen klaar om helemaal gratis te proberen. Helmen, handschoenen en beschermende kleding zijn kosteloos te leen.

MOTORbeurs Utrecht
MOTORbeurs Utrecht is het grootste motor-event van Nederland en de officieuze kickstart van het nieuwe motorseizoen. Behalve stands van merken en motorclubs staan er dealers met occasions en vind je er alles van accessoires tot reizen. Er zijn stuntshows, je kunt zelf proefrijden, er zijn demonstraties en nog veel meer. Op donderdag en vrijdag is de beurs open van 10.00 tot 21.00 uur, op zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Dagkaarten kosten EUR 14,00, Avondkaarten EUR 11,00. Tickets zijn verkrijgbaar via: http://bit.ly/YamahaMBU.

 
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App