Yamaha is dit seizoen met maar liefst vier coureurs vertegenwoordigd in het FIM Superbike World Championship. Naast de sportieve prestaties denkt Yamaha ook aan de fans en deze worden nu op hun wenken bedient met de nieuwe Yamaha Paddock Blue collectie.

Yamaha heeft ook dit seizoen één van de meest spraakmakende coureurs in haar team, namelijk landgenoot Michael van der Mark. Van der Mark wist het afgelopen seizoen als eerste Nederlander een World Superbike race te winnen en als derde te eindigen in het FIM Superbike World Championship.

De nuchtere Rotterdammer heeft door de jaren heen een meer dan rijke schare fans om zich heen verzameld. Niet verwonderlijk dus dat Yamaha deze bewonderaars op hun wenken bedient met de Yamaha Paddock Blue collectie en deze omvat werkelijk alles voor de echte Yamaha-fan, van meerdere soorten T-shirts, jassen, polo’s en hoodies tot caps.

De Paddock Blue collectie past ook perfect bij het design van de motorfietsen uit de R-serie. Het Paddock Blue assortiment is verkrijgbaar in blauw en zwart, en zowel voor kinderen als volwassenen.

Tijdens de Nederlandse World Superbike ronde op het TT Circuit Assen Van der Mark aanmoedigen of wilt u er net zo bijlopen als Nederlands enigste World Superbike coureur?

U kunt de Yamaha Paddock Blue collectie bestellen via de Yamaha webshop: www.yamaha-motor.eu

 

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App