Yuki Takahashi zal komend weekend tijdens de Pata Riviera Di Rimini Round op het Misano World Circuit opnieuw als vervanger optreden van de nog steeds geblesseerde Leon Camier binnen het Moriwaki Althea Honda Team.

Leon Camier moet ook komend weekend de zevende ronde van het FIM Superbike World Championship, welke verreden wordt op het Misano World Circuit Simoncelli, aan zich voorbij moeten laten gaan. De Brit is nog onvoldoende hersteld van zijn onlangs in Imola opgelopen schouderblessure.

De plaats van Camier binnen het Moriwaki Althea Honda Team in Misano zal voor het tweede wedstrijdweekend op rij ingenomen worden door de Japanner Yuki Takahashi. Het geplaagde en dit seizoen teleurstellende Honda team zal hierdoor opnieuw met een volledige Japanse rijdersbezetting aan de start verschijnen tijdens de Riviera di Rimini Round.

De tijdens de Tissot Superpole kwalificatie in Imola geblesseerd geraakte Camier werkt momenteel hard aan zijn herstel maar dit duurt langer dan in eerste instantie werd gedacht. Er is meer tijd nodig om weer voldoende kracht en beweging in zijn linkerschouder te krijgen. De verwachting is dat de Brit er tijdens de Prosecco DOC UK Round, die in het weekend van 5 t/m 7 juli op het Donington Park circuit zal worden verreden, weer van de partij zal zijn.

 

Handige links Pata Riviera Di Rimini Round:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App