Na Scott Deroue, Jeffrey Buis en Koen Meuffels heeft het MTM Racing Team Kawasaki de Japanner Yuta Okaya als vierde rijder aangetrokken om in 2020 voor het team uit te komen in het FIM Supersport 300 World Championship.

MTM Racing Team Kawasaki heeft het team voor het seizoen 2020 compleet. Nadat het Belgische team eerder al het contract met Scott Deroue, Jeffrey Buis en Koen Meuffels verlengde voor 2020 heeft men vlak voor de kerstdagen bekend gemaakt dat de 20-jarige Japanner Yuta Okaya als vierde coureur het team komt versterken.

Okaya, die het afgelopen seizoen ook al actief was in de WorldSSP300 klasse en waar hij uitkwam voor het DS Junior Team, neemt binnen het team de plaats in van Dion Otten, de coureur uit Assen die het afgelopen seizoen in de kleuren van MTM Racing Team Kawasaki zijn debuut maakte in het WK.

Otten zal in 2020 zo goed als zeker niet meer van start gaan in de WorldSSP 300 klasse. De jonge Drent is voornemens om over te stappen naar de 600cc klasse van het IDM waarvoor hij op het punt staat een contract te tekenen met het Drentse Pearle Gebben Racing.

 

 

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App