Ondanks dat een groot deel van de coureurs uit het MotoGP- en World Superbike kampioenschap momenteel genieten van een welverdiende vakantie is er komend weekend genoeg te beleven op diverse nationale en internationale circuits. Volg alle actie via www.racesport.nl

Het belangrijkste evenement dat komend weekend op de kalender staat is ongetwijfeld de bekende en prestigieuze Suzuka 8H World Endurance wedstrijd. Gaat Nederlander Michael van der Mark voor de vierde keer met de zege aan de haal, gaat Yamaha tijdens de 2018 editie voor de vierde keer op rij winnen en wie worden er in Suzuka gekroond tot de nieuwe EWC wereldkampioenen?

Naast het evenement in Japan rijden de OW Cup coureurs op donderdag en vrijdag op het Franse circuit van Dijon en Prenois, komt het IDM op zaterdag en zondag in actie op het semi-permanente circuit van Schleiz, zijn de IRRC coureurs neergestreken in het Belgische Chimay, komt het FIM CEV Repsol in actie op Motorland Aragon en rijden de jonge talenten van de toekomst zaterdag hun vijfde ronde van het NK Junior Moto Racing wedstrijd op het circuitpark Berghem.

Volg alle actie via www.racesport.nl

Onderstaand de links met daarin de tijdschema’s en volledige uitslagen van de hierboven genoemde evenementen.

Bovengenoemde evenementen zijn vanzelfsprekend ook te vinden in de rubriek aankomende evenementen op de frontpage van deze website.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl WebApp via: pwa.racesport.nl