Zonta en Jurgen van den Goorbergh zijn maandagavond 13 mei te gast in ‘Peptalk’, het sportprogramma van Ziggo Sport gepresenteerd door Jack van Gelder en Frank Evenblij.

Nadat er afgelopen zaterdag al een uitgebreid interview te lezen was in de Telegraaf (lees: Zonta (13) moest kiezen: motor of speen) staan Zonta van den Goorbergh en zijn vader Jurgen maandagavond opnieuw in de belangstelling van de media.

Maandagavond vanaf 19:50 uur zijn de jonge Red Bull MotoGP Rookies Cup coureur en de voormalig MotoGP coureur namelijk te gast in het programma ‘Peptalk’ van Ziggo Sport.

Naast vader en zoon Van den Goorbergh zijn ook Formule 1 coureur Max Verstappen, Formule 1 commentator Olav Mol, voormalig voetballer Wim Jonk en wielrenster Annemiek van Vleuten te gast in het door Jack van Gleder en Frank Evenblij gepresenteerde sportprogramma.

Peptalk is maandagavond om 19.50 uur live te zien op Ziggo Sport, kanaal 14. De uitzending wordt herhaald op Ziggo Sport Select.

Peptalk
Peptalk is een leuke sporttalkshow waarin Jack van Gelder en Frank Evenblij elke maandag terugblikken op de afgelopen sportweek. Deze twee heren doen dit uiteraard op volledig eigen wijze, waardoor er ook de nodige dosis humor van af straalt! Dit komische duo is elke maandag te zien op Ziggo Sport.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App