Over een week gaat op het Losail International Circuit in Qatar het 2020 MotoGP seizoen van start. Zweeler organiseert opnieuw een MotoGP Jaarspel, speel mee en maak kans op fantastische prijzen.

In het seizoen 2019 was Marc Marquez onaantastbaar. Met 151 punten voorsprong pakte hij zijn vierde MotoGP wereldtitel op rij en alweer zijn zesde in totaal. De grote verrassing was echter rookie Fabio Quartararo. Op zijn Yamaha pakte hij maar liefst zes pole positions en dreef Marquez in de race een aantal keren tot het uiterste. Ook tijdens de wintertestdagen voor het nieuwe seizoen liet de jonge Fransman zien dat er serieus rekening met hem gehouden moet worden.

Zweeler MotoGP Jaarspel 2020
Bij Zweeler zijn er ook komend seizoen weer mooie geldprijzen te winnen met het inmiddels bekende MotoGP Jaarspel. Zo is de prijzenpot voor komend seizoen gevuld met minimaal 1.750 euro. Deelnemers moeten een team samenstellen bestaande uit 6 coureurs en 1 motor binnen een budget van 155 miljoen euro. Zo kost Marc Marquez 45 miljoen, Fabio Quartararo 41,3 miljoen, Alex Rins 36,8 miljoen en Valentino Rossi 27,2 miljoen.

Klik hier om je te registreren en klik hier om direct naar het spel te gaan!

De coureurs en motoren kunnen het gehele seizoen punten scoren door in de top 20 van een race te eindigen. Daarnaast moet voorspeld worden wie de wereldtitel pakt bij de coureurs en bij de motoren voor bonuspunten. In totaal staan er twintig wedstrijden op de kalender met het slotstuk in Valencia op 15 november. De deelnemer die na de MotoGP van Valencia bovenaan staat, wint het spel en minimaal 500 Euro!

Daarnaast zal Zweeler voor elke Grand Prix een afzonderlijk spel organiseren voor 2,50 euro per team. Te starten met het MotoGP Qatar spel. Zo wordt het volgen van de MotoGP nog intenser!

 

Handige links Official MotoGP Test Qatar:

Tijdschema en volledige uitslagen
Fotoverslag

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App