Zoals we al tijdens de beurs in Utrecht vermeldden zullen de minibikes hun eigen plaats in racesport.nl gaan krijgen. Voor het zover is eerst een verslag van de eerste trainingen in Zwolle. De eerste trainingen op de kartbaan karba te Zwolle zijn zeer succesvol verlopen. In de eerste plaats was het schitterend weer, de zon scheen heerlijk en alle rijders hadden er erg veel zin in. De kartbaan eigenaar had heerlijke verse koffie en ook nog eens overheerlijke broodjes. Ook het publiek wat aanwezig was was in uitermate goede stemming (dit is ook zeer belangrijk).

We begonnen de eerste training met de jun.A en al gauw bleek dat deze kleine mannen (7 t/m 10 jaar) er erg veel zin in hadden want er werden ronde tijden gereden van ongeveer 34 tot 40 sec. dit tot zeer tevreden papaÕs en mamaÕs.

Volgende training jun.B
Mannen tussen de leeftijd van 10 tot 14 jaar oud dit met uitzondering van kevin valk die dit jaar dispensatie heeft gekregen (9 jaar oud).
Er werd in deze klasse uitzonderlijk hard gereden .De kaarten werden al een klein beetje geschud voor de wedstrijd van aankomende zaterdag 22-03-2003 Kevin valk reed ronde tijden van 33.500 maar onze visie kampioen van vorig jaar heeft ook nog een appeltje te schillen met kevin en laat het er niet bij zitten en reed zijn snelste rondetijd maar liefst 33.100. Maar er is nog een derde rijder zijn naam: peter loosschilder zijn exacte ronde tijden heb ik nog niet gezien, maar ook deze rijder ging erg harden deze drie rijders zullen absoluut strijden om het kampioenschap en de ene rijder zal de andere rijder het kampioenschap absoluut niet cadeau doen.

We kijken erg uit naar de eerste wedstrijd aankomende zaterdag op de kartbaan Karba te Zwolle.
Team manager Wim de Ruiter van het Gerard stoffer racing team erg tevreden over de trainingen op karba te Zwolle
Het team is aan het testen met een speciaal geprepareerde mini door Gerard stoffer zelf voor het Europese kampioenschap in Itali‘ en Tsjechi‘. Deze mini zal in het jaar 2003 bestuurd worden door Kevin Valk, de controle en klein onderhoud word uitgevoerd door monteur Arjan Valk .Ook deze test is na volle tevredenheid verlopen. Ook de rijders Henrico de Ruiter (tevens Rijder voor Racesport.nl) en Brain van Broekhoven hebben de eerste trainingen zeer goed gereden

Bij de senioren heb je nog vier klasse standaard, standaard plus, modified en natuurlijk de zelfbouw klasse.
Ook hier werd zeer goed en snel gereden en een ieder moest zijn motor testen. Het minibiki team van blata heeft nog wel het een of het ander bij te stellen want de motoren liepen nog niet optimaal
Terwijl de miniÕs van hop racing het juist weer erg goed deden ook de mini,s van pollini en van racing team midden Nederland deden het erg goed.

Het zal ook in deze klasse erg spannend gaan worden en hopelijk word pas in de laatste wedstrijd van het seizoen het kampioen schap beslist worden

Hopend jullie allemaal te zien 22-03-2003 op de kartbaan Karba te Zwolle