Tot op heden worden alle activiteiten op het TT Circuit Assen nog achter gesloten deuren verreden vanwege de uitbraak van het coronavirus. Hier komt tot verrassing van velen binnenkort verandering in. Tijdens de vierde ronde van het prestigieuze Duitse toerwagen kampioenschap, die wordt verreden van 04 tot en met 06 september aanstaande op het Drentse circuit, mogen maximaal 10.000 toeschouwers per dag plaats nemen op de tribunes.

Verdeeld over 6 tribunes, normaal goed voor ruim 50 duizend zitplaatsen, worden maximaal 10.000 bezoekers per dag toegelaten die middels een geplaceerd boekingssysteem vooraf een stoeltje op de tribune kunnen reserveren. Iedere bezoeker, jong of oud moet vooraf een toegangskaartje reserveren. De taluds en paddock blijven gesloten voor bezoekers. Een uitgekiend verkeersplan voorziet dat bezoekers dichtbij de door hen geboekte tribune parkeren.

Organisator Lee van Dam, CEO LDP International b.v.: “Als organisator van de DTM-races in Assen hebben wij samen met onze partners een COVID-19-plan opgesteld. Een groot voordeel is dat het TT Circuit Assen een enorme oppervlakte kent met zeer veel tribune capaciteit. Het circuit beschikt onder meer over de langste tribune van Europa. Wij verdelen het publiek over alle tribunes met vaste zitplaatsen op een verantwoorde afstand, met bij iedere tribune voldoende parkeergelegenheid.”

Omdat de paddock gesloten blijft en bezoekers dus niet kunnen genieten van de traditionele pit walk en show acts, heeft DTM besloten de kaartprijzen van tot wel 79 euro voor de Hoofdtribune terug te brengen naar één kaartprijs van 49 euro per dag. Kinderen van 7 tot 14 jaar betalen 24,50 en kinderen onder de 7 mogen gratis mee. Entree- en parkeerkaarten zijn uitsluitend via DTM-assen.com te reserveren tot vrijdag 4 september om 18.00 uur.

Het evenement wordt niet alleen voor DTM-fans de eerste LIVE-race van het jaar, ook het TT-circuit Assen ontvangt voor het eerst in meer dan een half jaar weer publiek op de tribunes.

 
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App