2020 editie German Speedweek in Oschersleben afgelast

426
ewc-oschersleben
Start FIM EWC race Oschersleben | foto© Tiny Kolsters

De 2020 editie van de German Speedweek gaat vanwege de uitbraak van het coronavirus niet door. Tijdens het evenement, dat van 4 t/m 6 juni plaats zou vinden in Oschersleben, stonden races gepland voor het IDM, EWC en de nieuwe Northern Talent Cup.

De German Speedweek is evenement dat al jarenlang een traditie is en sinds de opening van de Motorsport Arena Oschersleben jaarlijks georganiseerd wordt. Tijdens het evenement worden er een aantal wegrace disciplines gecombineerd, zo ook tijdens de 2020 editie waar zowel een 8 uur durende FIM Endurance World Championship race, races meetellend voor het IDM en een wedstrijd van de dit seizoen nieuwe Northern Talent Cup op het programma stonden.







Maar met de uitbraak van het coronavirus wordt ook de German Speedweek niet gespaard. Vanwege de huidige omstandigheden, de bijbehorende beperkingen en risico’s heeft de organisatie in goed overleg met de vertegenwoordigers van de deelnemende wegrace disciplines moeten besluiten om het evenement te annuleren.

Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de 2021editie van de German Speedweek.

 



Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App