De 2020 editie van de German Speedweek gaat vanwege de uitbraak van het coronavirus niet door. Tijdens het evenement, dat van 4 t/m 6 juni plaats zou vinden in Oschersleben, stonden races gepland voor het IDM, EWC en de nieuwe Northern Talent Cup.

De German Speedweek is evenement dat al jarenlang een traditie is en sinds de opening van de Motorsport Arena Oschersleben jaarlijks georganiseerd wordt. Tijdens het evenement worden er een aantal wegrace disciplines gecombineerd, zo ook tijdens de 2020 editie waar zowel een 8 uur durende FIM Endurance World Championship race, races meetellend voor het IDM en een wedstrijd van de dit seizoen nieuwe Northern Talent Cup op het programma stonden.

Maar met de uitbraak van het coronavirus wordt ook de German Speedweek niet gespaard. Vanwege de huidige omstandigheden, de bijbehorende beperkingen en risico’s heeft de organisatie in goed overleg met de vertegenwoordigers van de deelnemende wegrace disciplines moeten besluiten om het evenement te annuleren.

Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de 2021editie van de German Speedweek.

 
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App