Ad Kievit, Mariska Grob en Marion Emeis hebben de afgelopen maanden weer hard gewerkt aan de 2020 editie van ‘Wegrace in Nederland’. Een prachtig 224 pagina’s tellend boek met een overzicht van de Nederlandse racewereld.

Het boek ‘Wegrace in Nederland’, de 2020 editie, van een kort maar toch mooi race seizoen. Veel info over de OW Cup, ZAC races, ONK races, NK Junior Motor Racing en de prestaties van Nederlanders in andere competities van Moto2 tot en met de Benelux Trophy.

De week voor de kerstdagen zijn de boeken gereed en start de verzending.  Wil je voor jezelf of voor iemand anders zo’n mooi 224 pagina’s dik boek hebben onder de boom, aarzel dan niet en bestel het boek! Wanneer je het voor 20 december besteld dan valt het voor de Kerstdagen in de bus!

Je kunt het boek bestellen door € 31,00 over te maken op rekeningnummer NL84 RABO 0102 6589 78 t.n.v. Wegrace Info. Vermeld in ieder geval je mailadres en adresgegevens. Wil je meer boeken? Twee boeken kosten € 60,00 en drie boeken € 86,00. Zodra we de bestelling binnen hebben krijg je een bevestiging en zodra de boeken gereed zijn bij de drukker sturen we je de boeken toe.

Je kunt ook via de website bestellen, www.wegraceinfo.nl en dan krijg je een betaallink doorgestuurd voor je bestelling.Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App