2021 editie ‘Wegrace in Nederland’ vanaf heden te bestellen

883
wegrace-in-nederland

Ad Kievit, Mariska Grob en Marion Emeis hebben de afgelopen maanden weer hard gewerkt aan de 2021 editie van ‘Wegrace in Nederland’. Een prachtig 256 pagina’s tellend boek met een overzicht van de Nederlandse racewereld.

Het boek ‘Wegrace in Nederland 2021′ behandelt de Nederlandse wegrace in 2021 met alle mogelijke info en resultaten van o.a. het IDC, ZAC, ONK en de NK Junior Racing. Naast de Nederlandse wegrace competities wordt er ook aandacht besteed aan Nederlandse coureurs in andere competities, van Michael van der Mark in het FIM Superbike World Championship tot Henk van der Mark in het Classic Endurance Championship.







De 2021 editie van ‘Wegrace in Nederland’ is vanaf heden te bestellen. De prijs bedraagt € 27,50. Hou rekening met portokosten van € 4,00 voor één boek tot en met € 6,50 voor meerdere boeken. De levering is vanaf 20 december aanstaande.

Meer info en bestellen: www.wegraceinfo.nl



Racesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter