2022 editie Gran Premio d’Italia Oakley: Ticket verkoop is gestart

929
Mugello

In het weekend van 27 t/m 29 mei wordt op Autodromo Internazionale del Mugello de 2022 editie van de Italiaanse Grand Prix verreden. Na het afgelasten van het evenement in 2020 en het doorgaan van het evenement in 2021 zonder publiek op de tribunes verwacht men dit jaar weer ouderwets een ‘full house’. Wil je erbij zijn, de ticket voorverkoop is deze week gestart.

Het wachten is voorbij, het Autodromo Internazionale del Mugello mag tijdens de 2022 editie van de Gran Premio d’Italia Oakley haar deuren weer openen voor het publiek. De MotoGP fans zijn weer onbeperkt welkom en de organisatie verwacht eind mei dan ook weer volle tribunes en een ‘full house’.







Tot aan 31 maart dient men weliswaar nog een slag om de arm te houden, dit aangezien de Italiaanse regering op dit datum officieel de beperkende maatregelen omtrent de coronapandemie zal opheffen. Ondanks deze beperking is het circuit eerder deze week al gestart met de voorverkoop van de tribunekaarten en zal men vanaf vrijdag 01 april zo goed als zeker ook de voorverkoop starten van de taludkaarten, de bekende grasvelden waar ook toegang is voor kampeerders en de mogelijkheid om te overnachten tijdens het evenement.

Tribune kaarten
De reeds beschikbare tribunes zijn: Poltronissima Pit Lane, Silver Pit Lane, Silver Biondetti, Centrale Bronze, Poggiosecco, Materassi, Tribuna 58.

Kortingen
Traditiegetrouw is de Italiaanse Grand Prix in Mugello ook een geweldige bijeenkomst voor jongeren en families en gezinnen. Er zijn speciale kortingen voor vrouwen, jongeren en kinderen. Tot 17 april krijgen deze groepen in de voorverkoop 10% korting op de normaal geldende toegangsprijs.

Italiaanse sferen
De Italiaanse MotoGP Grand Prix is synoniem aan het circuit van Mugello. De eerste editie vond plaats in 1976 en sinds 1994 is het een vaste afspraak die niemand wil missen. De adembenemende gevechten van de Italianen, van Loris Capirossi, Max Biaggi tot Valentino Rossi, Andrea Dovizioso of Danilo Petrucci op het Toscaanse circuit zijn legendarisch. Nu is het tijd voor de nieuwe generatie.

De 2022 editie van de Gran Premio d’Italia Oakley wordt verreden in het weekend van 27 t/m 29 mei en dit seizoen zullen er maar liefst vijf categorieën aan de start verschijnen, te weten MotoGP, Moto2, Moto3, de Red Bull MotoGP Rookies Cup en nieuw is dit jaar de FIM Enel MotoE World Cup categorie.

Meer info: www.mugellocircuit.it
Ticketverkoop: www.ticketone.it

Sporttravel.nl
Bent u de Italiaanse taal niet machtig of wilt u een geheel verzorgde reis boeken voor het evenement, kijk dan eens bij het Nederlandse Sporttravel.nl. Hier kunt u terecht voor het kopen van losse tickets, arrangementen, compleet verzorgde reizen tot aan een compleet verzorgde VIP-reis naar misschien wel één van de mooiste Grand Prix weekenden op de 2022 MotoGP kalender.

Meer info: www.sporttravel.nl



Racesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter