2022 kalender Valentino Rossi voor het goede doel

5151
rossi-kalender
Valentino Rossi kalender 2022 | foto© Henk Fischer

Voor het derde jaar op rij brengt fotograaf Henk Fischer uit het Groningse Musselkanaal een kalender uit van zijn grote held; negenvoudig wereldkampioen Valentino Rossi. De 2022 kalender is vanaf heden te bestellen.

Henk Fischer is sinds jaar en dag een groot fan van de Italiaanse motorcoureur Valentino Rossi. Als voormalig sportfotograaf – hij heeft gewerkt voor verschillende bekende (landelijke) dagbladen en sporttijdschriften – heeft hij één van de meest succesvolle coureurs ooit veelvuldig gefotografeerd. In Assen, in Barcelona en in nog veel meer plaatsen.

Voor het derde jaar op rij brengt de fotograaf een kalender uit van zijn grote held. De twee voorgaande jaren heeft Fischer al twaalf prachtige archieffoto’s van deze Italiaanse motorcoureur geselecteerd voor de kalenders van 2020 en 2021, die beide in eigen beheer zijn uitgegeven. Dit jaar wederom twaalf nooit eerder gepubliceerde foto’s van ‘The Doctor’ op de kalender voor 2022.

Vanwege de overweldigende reactie van motorsportfans heeft Henk besloten om ook een 2022 editie uit te brengen. Deze eerste oplage van 500 stuks is van de allerbeste kwaliteit, daarnaast is de kalender voorzien van een certificaat en wordt het verstuurd in een stevige doos zodat ie niet kan beschadigen.

Stichting Happy Smile
Een deel van de opbrengst van de verkoop van de kalenders wordt wederom geschonken aan Stichting Happy Smile. Deze stichting laat gezinnen met een ernstig ziek kind of een kind met een ernstige beperking een onbezorgde dag of weekend beleven als VIP op evenementen en circuits in Nederland, Duitsland en België. De gezinnen krijgen tijdens het VIP-arrangement de kans om de ziekte voor even te vergeten.

De limited edition A3 kalender 2022 is te bestellen via www.kiesjekalender.nl De prijs is net als voorgaande jaren € 34,95 exclusief verzendkosten.Racesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter