Het is komende vrijdag (22 mei 2020) drie jaar geleden dat Nicky Hayden overleed aan de gevolgen van een tragisch verkeersongeval. Vriendin Jackie roept ter ere en nagedachtenis van de MotoGP Legend de mensen op om komende vrijdag mee te doen met de #69MilesForNicky challenge.

Vrijdag 22 mei 2017 overleed Nicky Hayden aan zijn verwondingen na een tragisch verkeersongeval op zijn racefiets in Italië. Zijn vriendin Jackie keert ieder jaar, ter nagedachtenis van de MotoGP Legend en MotoGP wereldkampioen van 2006, terug naar de Misano regio in Italië. Dit was niet alleen de plaats waar het vreselijke ongeval plaatsvond, maar dat was ook de regio waar Jackie en Nicky veel tijd samen gedurende het raceseizoen doorbrachten.

Vanwege de uitbraak van het coronavirus kan Jackie dit jaar niet afreizen naar Italië. Ze heeft wel een alternatief bedacht om Nicky te eren en herdenken door middel van de #69MilesForNicky challenge. Ze daagt door middel van onderstaande post op Instagram de mensen uit om komende vrijdag (22 mei) 69 miles te gaan fietsen, motorrijden, autorijden of 6,9 miles te gaan lopen ter ere van haar veel te vroeg overleden vriend. Vriendin Jacky kondigde zelf aan 69 miles te gaan fietsen.

Heel veel mensen, waaronder veel coureurs, reageerden al op haar oproep en zullen komende vrijdag meedoen aan de #69MilesForNicky challenge.

De oproep van Jackie op Instagram om mee te doen met de #69MilesForNicky challenge;

 
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App