Achtste winkel Motorkledingcenter opent deze zomer in Limburg

451
mkc-venlo-buitenkant
Motorkledingcenter Venlo

Het Limburgse motorlandschap krijgt er in de zomer van 2020 een nieuwe go-to bestemming voor alles voor de motorrijder onder één dak bij. Motorkledingcenter opent er zijn achtste winkel en gaat een nauwe samenwerking aan met Motorcenter Venlo. Geheel volgens het nieuwe concept waarin ook de winkel in Assen is neergezet en met 1000m2 winkeloppervlak op de eerste verdieping van de KTM dealer. Naast voor nieuwe motoren kun je hier ook voor elk merk gebruikte motorfietsen terecht.

“Door de opening wordt de Limburgse motorrijder op zijn wenken bediend volgens het bekende concept met bijbehorende service en MKC beloftes. Daarnaast wordt de eerste stap richting onze oosterburen gemaakt in de beoogde internationale uitrol. Aldus Mark Bos, CEO van Motorkledingcenter.”

De ruime opzet biedt onderdak aan de nieuwste collecties motorkleding die de gehele bovenverdieping aan De Gruisdonk in Venlo bestrijkt. De industriële en warme inrichting moeten een welkom gevoel geven waarbij de centrale Bikers Lounge zich openstelt voor jouw koffiestop.

De tekeningen zijn gemaakt en achter de schermen is gestart met de voorbereidingen voor de beoogde opening in augustus. Wil jij je bij dit snelgroeiende bedrijf voegen? De vacatures voor de winkel in Venlo staan al online.

 Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App