ADR Racing neemt activiteiten over en vormt een nieuw raceteam

2727
dylan-engbers
Dylan Engbers | foto© ADR Racing

Met ingang van seizoen 2024 zullen Racing Team Bosma en JP Racing Team worden ondergebracht in de formule van ADR Racing. Het team zal in verschillende competities aan de start verschijnen.

Nadat eerder al bekend werd dat Dylan Engbers ondersteuning mocht ontvangen van ADR Racing zijn de afgelopen maanden veel plannen gemaakt om middels ADR Racing een breed platform aan meerdere racers aan te bieden. Vanaf seizoen 2024 zal ADR Racing dan ook bestaan uit:

René Bosma zal als coureur op de vertrouwde Kawasaki ZX6R, die de nodige aanpassingen zal ondergaan, deelnemen aan het IDC Supersport kampioenschap. Jeffry Posthuma zal op zijn prachtige BMW aan de start verschijnen in het IDC Superbike kampioenschap terwijl Dylan Engbers als coureur in het Junior Team met de Yamaha YZF 125R en de Molenaar Honda NSF100 in het NK Junior Moto Racing op jacht gaat naar succes.

adr-racingDaarnaast zullen Frank Kreuwel, Jarno Klein Zandvoort, Jan Posthuma en Patrick Engbers betrokken worden als monteurs van de prachtige fietsen! Het ondersteuningsteam zal op korte termijn nog verden uitgebreid worden.

Voor Arnold de Roo is het een droom die uitkomt om op deze manier, met een compleet team op meerdere vlakken van de motorsport uit te kunnen komen.

Arnold de Roo: “Alle betrokkenen hebben er het volste vertrouwen in dat deze opzet een succesvolle springplank kan worden naar de nodige successen!  Los van de genoemde personen zullen veel bekende gezichten hij het Team betrokken zijn en blijven en de visie van ADR Racing uitdragen op de circuits We zien uit naar een succesvolle samenwerking!”

Indien u meer info wenst over de mogelijkheden, werkzaamheden en visie van ADR Racing neem dan gerust contact op met Arnold de Roo via [email protected] of 06-23701904.

Binnenkort verschijnt ook de nieuwe website met alle info.Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende. 

                         Vrijwillige bijdrage                     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’ of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’