Aegerter het snelst, Iwema vijftiende op vrijdag in Oostenrijk

1418
dominique-aegerter
Dominique Aegerter | foto© motogp.com

Dominique Aegerter heeft vrijdag op de Red Bull Ring de snelste MotoE rondetijd van de dag op de klok weten te zetten. De Zwitser was na de eerste twee vrije trainingen het snelst voor Fermin Alduguer en Eric Granado. Nederlander Jasper Iwema noteerde de vijftiende rondetijd van de dag.

Nadat vorige week de Northern Talent Cup coureurs op de Red Bull Ring aanwezig waren en naast de Red Bull MotoGP Rookies Cup in het bijprogramma in actie kwamen zijn het dit weekend tijdens de Bitci Motorrad Grand Prix von Österreich de FIM Enel MotoE World Cup coureurs die aanwezig zijn.Vrijdag stonden er voor de MotoE coureurs twee vrije trainingen op het programma. Beide sessie werden op een volledig droog Oostenrijks circuit verreden en het was Domnique Aegerter die na afloop de tijdlijst aanvoerde. De Zwitser was met een snelste ronde van 1’35.697 het snelst voor Fermin Aldeguer, Eric Granado, Matteo Ferrari en Lukas Tulovic.

Jasper Iwema, onze enige Nederlandse vertegenwoordiger in het veld, sloot deze eerste dag af met de vijftiende rondetijd achter zijn naam.

Racesport.nl Liveblog
Voor meer details van de sessies tijdens deze eerste dag van de Bitci Motorrad Grand Prix von Österreich verwijzen wij jullie naar het Racesport.nl Liveblog: Racesport.nl Liveblog – vrijdag.Handige links Bitci Motorrad Grand Prix von Österreich:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

Racesport.nl Supporter

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter