Allereerst de beste wensen voor een sportief en een succesvol 2005. Het afgelopen jaar is net als op maatschappelijk vlak ook in de motorwereld behoorlijk onrustig geweest. Wie herinnert zich nog de aflasting van de 250 cc klasse, de geluidsnormen, de wijk Baggelhuizen? Maar ook heel mooie momenten zoals het kampioenschap voor Yamaha met Rossi en de superspannende strijd in de Superbikes

U heeft het allemaal kunnen lezen op Racesport. Komend seizoen hebben we een aantal medewerkers erbij en hopen op deze manier nog een completer scala aan nieuws te kunnen brengen. Voor 2005 hebben we de site in een nieuw jasje gestoken. Zo is het menu met de diverse klassen naar de bovenkant verhuisd en hebben er meer orde in aangebracht. Het menu aan de linkerkant wordt komend seizoen uitgebreid.

Sinds kort maakt Racesport gebruik van RSS feed. Populair gezegd is dit een techniek waarmee u met een speciaal (gratis, http://www.feedreader.com) programmaatje altijd op de hoogte gebracht wordt als er een nieuwsitem aan Racesport toegevoegd is. Vanuit dit programma kunt u dan razendsnel naar het nieuws toe surfen. Er is een Algemene RSS feed, een specifiek voor de MotoGP, de WSBK en het ONK. Als het seizoen weer begonnen is volgen er de diverse feeds voor de standen. Lees meer op http://www.racesport.nl/rss/RSS.asp.

Maar er kan meer met deze feed. Wij kregen regelmatig de vraag van instanties, teams en anderen of de laatste nieuwtjes van Racesport.nl opgenomen konden worden in hun sites. Met de RSS feed kan dit. Ga in het menu naar Racesport op uw site? En bekijk de voorbeelden die er staan. U kunt dit rechtstreeks in uw site plaatsen en ook nog eens helemaal in uw huisstijl. De nieuwsitems worden automatisch ververst en op deze manier is uw site voorzien van het allerlaatste nieuws. U kunt zelf bepalen of u het algemene nieuws wilt plaatsen of de al eerder genoemde specifieke racecategorie‘n. Voor diegenen die pers-en teamberichten sturen: In 2005 blijven wij deze kostenloos plaatsen. Plaatst u in ruil daarvoor onze RSS op uw website.

Heeft u de RSS feed op uw site geplaatst? Stuur ons de link en wij plaatsen deze.

Heeft u vragen over de RSS feed, stuur dan een mail naar joop@racesport.nl.