Arbolino naar Moto2 met IntactGP, Lüthi verkast naar SAG Racing Team

422

Tony Arbolino zal in 2021 de overstap maken naar de Moto2 klasse met het Duitse Liqui Moly IntactGP team. De Italiaan neemt daar de plaats over van Tom Lüthi, de Zwitser maakt op zijn beurt de transfer naar het Maleisische OneXOX TKKR SAG Team.

We zijn aanbeland in de fase van het seizoen waarin de stoelendans plaatsvindt. De aandacht op transfers van coureurs is vaak alleen gevestigd op de MotoGP klasse maar ook in de Moto2 en Moto3 klasse vinden de nodige wisselingen plaats.

Tony Arbolino zal volgend seizoen de overstap maken naar de Moto2 klasse waar hij gaat rijden voor het Liqui Moly IntactGP team. De Italiaan wordt teamgenoot van Marcel Schrötter. Dat betekent dat iemand het schip zal moeten verlaten en dat is Tom Lüthi. De Zwitser verhuist naar het OneXOX TKKR SAG Racing Team en komt daar op de plaats van Remy Gardner (de Australiër rijdt volgend jaar voor Red Bull KTM Ajo). Naar verluidt neemt de Zwitser een aantal grote sponsoren mee.

 

Handige links Gran Premi Monster Energy de Catalunya 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
FotoverslagBent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar [email protected] kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App