Art Motor: Voorjaarstrainingen in Catalunya, Motorland Aragon en Valencia

381
valencia
Ricardo Tormo Circuit Valencia - Art Motor

Art Motor organiseert ook voorafgaand aan het seizoen 2018 weer een aantal interessante circuitdagen, voorjaarstrainingen op diverse Spaanse circuits.

Het circuit van Catalunya, Motorland Aragon en het Ricardo Tormo Circuit in Valencia zijn Spanje’s mooiste circuits en vormen een magische driehoek van niet meer dan 350 km van circuit tot circuit. Ze organiseren allemaal het MotoGP wereldkampioenschap en trekken jaarlijks gedurende het seizoen honderdduizenden toeschouwers.Maar voor het seizoen, in het voorjaar, trekken deze circuits honderden amateur- en semi-professionele racers aan om zich voor te bereiden op het komende seizoen. Plaatsen op deze topcircuits zijn, om voor de hand liggende redenen beperkt, en slechts zelden zijn er twee zo dicht bij elkaar dat deze in één reis kunnen worden bijgewoond.

Voor 2018 presenteert Art Motor deze drie topcircuits met trots op rij, met slechts één of twee dagen pauze tussendoor. De reis begint in Catalonië op 19 en 20 maart, gaat verder in de Motorland Aragon in het weekend van 23 en 25 maart en eindigt op het Ricardo Tormo Circuit in Valencia op 27 maart tot 29 maart.

Prijzen
De prijzen beginnen bij € 479 voor het Catalaanse evenement van twee dagen en € 1.159 voor het Premium Pakket van 6 dagen in Aragon en Valencia. Natuurlijk kan elk evenement individueel worden geboekt en gecombineerd met een tweede evenement.  Timekeeping, bandenservice, coaching en een fotograaf staan bij elk evenement ter beschikking van de deelnemers.

Voor meer informatie: www.artmotor.nl 
Vervoer is op aanvraag mogelijk, echter alleen naar Valencia en via Dare Racing Events, [email protected].