Australisch motorlaarzenmerk Füsport nu ook verkrijgbaar in Nederland

1011
fusport

Met de komst van het succesvolle, Australische Füsport is Nederland een belangrijk motorlaarzenmerk rijker. In zowel thuisland Australië als Azië is Füsport al jaren een gevestigde naam en als het aan Füsport-importeur Vennegoor Trading BV ligt – wordt dat in Nederland ook zo.

Füsport werd in 1998 opgericht en concentreerde zich in eerste instantie op verkoop in Australië, maar al snel volgde Azië en nu is het tijd om Europa, inclusief Nederland, te veroveren. Dat gaat Füsport doen met een unieke collectie aan motorlaarzen, waarbij de focus ligt op het populaire adventure-segment (All Road), cross (MX) en op de sportieve rijder (Race). Hierdoor presenteert Füsport zich als uitdagend, sportief en uniek.Uniek is bijvoorbeeld dat Füsport een aantal modellen heeft waarbij de zool gemaakt is van een motorband en daardoor zeer slijtvast is en bovendien uitstekende grip heeft op de voetsteunen. Onder andere de adventure-laarzen Gibson en Simpson hebben standaard deze zeer bijzondere zool gemonteerd. Hiervoor heeft Füsport een speciale samenwerking opgezet met het eveneens Australische adventure-bandenmerk Motoz.

De Gibson en Simpson hebben verder een lederen afwerking, waterdichte en ademde voering, TPU gegoten plastic beschermingen, een enkelversteviging, verstelbare Velcro-sluitingen en onbreekbare en verstelbare gespen. Zowel de Gibson als Simpson is leverbaar in zwart en bruin.

De Xtreme Pilot XP2 MX-laars is gericht op de veeleisende motocrosser. Opvallend zijn onder andere de agressief gevormde neus, met laag profiel voor meer gevoel. Uniek is verder de bescherming van het onderbeen, enkel en de voet dankzij hyperextensie protectie. Met ook nog de Rennen V2, speciaal ontworpen voor de sportieve (circuit)rijder, mag duidelijk zijn dat Füsport een motorlaars heeft voor elk gebruik.

Medio 2022 wordt bovendien de nieuwe, sportieve racelaars XR1 gepresenteerd. Een high level-racelaars voorzien van een binnenlaars en uiteraard met optimale bescherming. Daarnaast wordt medio 2022 ook het MX-instapmodel DP2 leverbaar.

Surf voor meer informatie, prijzen en voor het bestellen van Füsport-laarzen naar www.vennegoortrading.com. Vennegoor Trading kan uit voorraad leveren.

Vennegoor Trading BV is op zoek naar enthousiaste dealers. Geïnteresseerde vak-dealers kunnen hiervoor contact opnemen via [email protected] of aanmelden via de dealer login op www.vennegoortrading.comRacesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter