Hoe lang is het geleden dat jij gekeken hebt of je nog de juiste motorverzekering voor jouw situatie hebt?

Een motorverzekering is immers een product waar alleen aanspraak op wordt gemaakt als het verkeerd gaat. Het is echter wel verstandig om eens per jaar de motorverzekering te controleren. Heb je die All Risk dekking nog wel nodig? Is er ondertussen niet een verzekeraar met een goedkopere verzekering? Bij Combi Motors bereken je dit eenvoudig. Hiervoor hoef je alleen het kenteken en enkele persoonlijke gegevens in te vullen om te achterhalen of ook jij kunt besparen op je motorverzekering! Klik hier en ontdek binnen 1 minuut jouw nieuwe premie!

Gemakkelijk premies naast elkaar leggen
Het vergelijken van premies en voorwaarden van motorverzekeringen doe je makkelijk en snel via de vergelijkingstool van Combi Motors. Vul simpelweg je kenteken, postcode en geboortedatum in en je weet binnen enkele minuten of je de juiste verzekering hebt voor jouw motor. Heb je iets bijzonders zoals een zijspan, klassieker of custom motor? Dan raadt Combi Motors Verzekeringen je aan om even contact op te nemen via 0172-427035. Men voorziet je dan van persoonlijk advies en verzekeren je eventueel gelijk!

Motorverzekeringen specialist
Combi Motors Verzekeringen heeft maar liefst 25 jaar ervaring in het verzekeren van diverse motoren. Via de vergelijkingstool zie je in één overzicht direct de verzekeringsmogelijkheden van meer dan 10 verzekeraars. Vervolgens kun je gelijk online alles afsluiten.

Daarnaast is Combi Motors Verzekeringen natuurlijk ook bereikbaar voor extra advies! Dus heb jij interesse? Kijk dan gelijk op www.combimotors.nl. Daar berekent men jouw nieuwe premie en vergelijk je gemakkelijk de voorwaarden. Wanneer je vragen hebt of hulp wilt, dan kun je ook bellen. Combi Motors Verzekeringen is telefonisch te bereiken via 0172-427035 op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur. Daarnaast is mailen naar info@combimotors.nl ook een optie.
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App