Carbonfiber stamt uit de luchtvaartindustrie. Het bewijst zich al jaren in de racerij door de hoge sterkte en het zeer lage gewicht en nu ook bij BMW motorfietsen. BMW Motorrad past het toe in componenten waarvoor een minimaal gewicht en maximale sterkte vereist zijn.

De M Performance Carbon wielen voor de BMW S 1000 RR zijn een voorbeeld van een ideale toepassing. Een laag gewicht betekent immers minder roterende massa, wat resulteert in verbeterde acceleratie en handling, en verbeterd remgedrag. Kortom: de motorfiets wordt nog wendbaarder en dynamischer met M Performance Carbon wielen. Bovendien is het carbonfiber-oppervlak, dat met hoogglans blanke lak is behandeld, prachtig om te zien door zijn diepe, donker glinsterende structuur.

Exclusieve hightech componenten voor weg en circuit

De M Performance Carbon wielen voor de BMW S 1000 RR zijn in totaal 1,7 kg lichter dan de standaard aluminium wielen, die vorig jaar bij de herintroducering van de twee modellen al 1,6 kg lichter waren. Alle onderdelen zoals de 5 mm dikke remschijven (standaard: 4,5 mm), sensorringen, wiellagers en bandenspanningcontrole ventielen zijn in de complete wielenset inbegrepen.

De M Performance Carbon wielen voor de BMW S 1000 RR zijn verkrijgbaar voor € 4.000,- (incl. BTW).

Voor meer informatie: www.bmw-motorrad.nl/s1000rr
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App