Bo Bendsneyder en Michael van der Mark te gast bij Racesport.nl LIVE

426
racesport-live
Opnames Racesport.nl LIVE 8 bij Van Meel Motoren | foto© Peter Jager

De opnames voor de achtste en laatste uitzending van Racesport.nl LIVE voor 2016 zijn een feit. Tijdens deel acht, opgenomen bij Van Meel Motoren in het Brabantse Made, zijn te gast World Superbike coureur Michael van der Mark en Moto3 coureur Bo Bendsneyder.

Samen met presentator Iwan van der Valk en motorsportjournalist en tv commentator Frank Weeink blikt het tweetal in de laatste Racesport.nl LIVE uitzending van 2016 terug op het afgelopen seizoen en wordt er gesproken over hun verwachtingen voor 2017.

Racesport.nl LIVE uitzending acht zal nog voor de kerstdagen te zien zijn via deze website en het Racesport.nl You Tube kanaal.

Een uitgebreide fotoverslag van de opnames is te vinden op de website van Van Meel Motoren: www.vanmeelmotoren.nl

Racesport.nl LIVE
Racesport.nl LIVE is een nieuw, regelmatig terugkerend programma van ongeveer 30 minuten waarin presentator Iwan van der Valk samen met een vaste studiogast (David Emmett, Frank Weeink of Evert Slager) twee of drie prominenten uit de racerij ontvangen, hun het hemd van het lijf vragen en met elkaar in discussie gaan over de meest actuele en bijzondere zaken van dat moment uit de MotoGP, WorldSBK of een van de ander wegrace competities.

Klik op de volgende link om eerste zeven Racesport.nl Live uitzendingen nogmaals te bekijken: bit.ly/2fpOpYD

 

Win, win, win……….

Ben jij ook één van de vele duizenden wegracefans die dagelijks geniet van het gratis Racesport.nl nieuws?  Steun het werk van de Racesport.nl redactie door mee te doen aan de 2016 Racesport.nl support actie, een actie waarmee er opnieuw fantastische prijzen te winnen zijn.

Mooier kunnen we het niet maken toch?   Lees meer: bit.ly/2eGpcd5