Celestino Vietti het snelst tijdens eerste dag BMW M Grand Prix of Styria

264
celestino-vietti
Celestino Vietti | foto© Sky Racing Team VR46

Celestino Vietti heeft vrijdag tijdens de eerste dag van de BMW M Grand Prix of Styria de snelste Moto3 rondetijd van de dag op de klok gezet. De Sky Racing Team VR46 coureur was na twee vrije trainingen het snelst voor Albert Arenas en Tatsuki Suzuki.

Op een zonnig en droog Oostenrijkse Red Bull Ring circuit werkten de Moto3 coureurs vrijdag twee vrije trainingen af. Met een snelste rondetijd van 1’35.977 was het Celestino Vietti die aan het einde van de tweede vrije training de samengestelde tijdlijst aanvoerde.Achter de Italiaan was de leider in de tussenstand van het kampioenschap Albert Arenas die de tweede tijd van de dag wist te noteren voor Tatsuki Suzuki, Gabriel Rodrigo en Tony Arbolino.

De zesde rondetijd tijdens deze eerste dag kwam op naam van Jeremy Alcoba voor Raul Fernandez, John McPhee, Jaume Masia en Can Oncu.

Racesport.nl Liveblog
Meer details en een uitgebreider verslag van de sessies van deze eerste dag zijn te vinden in de nieuwe Racesport.nl Liveblog: Racesport.nl Liveblog – vrijdag

 

Handige links BMW M Grand Prix of Styria 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar [email protected] kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App