ChromeBurner Motorgear voor het derde jaar op rij een FD Gazelle

37
fd-gazellen-2020
FD Gazellen 2020

ChromeBurner Motorgear is dit jaar weer uitgeroepen tot een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Door volop in ontwikkeling te blijven en een gemotiveerd team zijn zij ook dit jaar weer bekroond met de titel “FD Gazelle 2020”.

Deze gerealiseerde groei in de opeenvolgende jaren is bereikt door een optimale combinatie van wereldwijde afzet van motorkleding via diverse online kanalen en fysieke verkoop in een moderne showroom.

Een mooie mijlpaal voor ChromeBurner is dan ook de verhuizing naar hun huidige locatie in Nieuwkuijk langs de A59. De verhuizing is tekenend voor de groei van de organisatie. De nieuwe showroom biedt ruimte voor het enorme assortiment en om de specialistische kennis met de klanten te delen.

Het nieuwe pand heeft 2500m² opslagruimte waar alle producten op voorraad liggen. ChromeBurner levert alles direct uit eigen voorraad en dit maakt het mogelijk om wereldwijd ongeëvenaarde levertijden te realiseren. Zo zorgen ze ervoor dat elke bestelling binnen Nederland en België binnen 24 uur geleverd is.

Online vinden de ontwikkelingen van ChromeBurner voornamelijk plaats in nieuwe technologische toepassingen, zoals de continue ontwikkeling van de webshop, systemen en het automatiseren van processen in het magazijn.

Voor veel ondernemingen is dit jaar uitdagend in verband met COVID-19, zo ook voor ChromeBurner. Ondanks alle uitdagingen hebben zij wederom toenemende groeicijfers en verwachten dan ook volgend jaar weer een paar plekken in de groeilijst te zullen stijgen. Met als bekroning een deelname in de omzetklasse groot!

Ben je nieuwsgierig naar het assortiment of het verhaal achter ChromeBurner? Ga dan naar www.chromeburner.nl of bezoek de showroom op de Touwslager 10 in Nieuwkuijk.

 Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App