ChromeBurner Motorgear wint FD Gazellen Award 2018 

11
ChromeBurner
Het ChromeBurner Motorgear team | foto© ChromeBurner

Ook ChromeBurner Motorgear behoort in 2018 tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het in Waalwijk gevestigde bedrijf is één van de bedrijven die zich dit jaar een FD Gazelle mag noemen.

Het Financieel Dagblad reikt ieder jaar de FD Gazellen Award uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Dit jaar, ter gelegenheid van de 15e editie van de FD Gazellen, waren de beoordelingscriteria extra streng. Om in aanmerking te komen voor een Award moet een bedrijf de laatste drie jaar een onafgebroken omzetgroei van 20% hebben weten te behalen. Daarnaast moet het bedrijf een positief nettoresultaat hebben. Dit jaar werden ook de personeelsgroei en winstgevendheid meegenomen als belangrijke indicatoren.

ChromeBurner Motorgear in Waalwijk groeit al jaren gestaag en het binnenslepen van de FD Gazellen Award past dan ook mooi in het plaatje. Eigenaar en directeur Rob Hannink ziet de toekomst positief in:

“Wat ooit begon als een hobby, is uitgegroeid tot een prachtig bedrijf vol met energie. Met een jong en gemotiveerd team maken we ieder jaar grote stappen. Onze ambitie is om de grootste online- en offline motorkledingspecialist van Europa te worden. Deze award is daarom niet alleen een mooie beloning voor onze inspanningen, maar ook de bevestiging dat we goed op weg zijn om dat doel te behalen!”

Kerncijfers Chromeburner:

  • Jaarlijks omzetgroei van minimaal 50%
  • In 2015 3,2 miljoen, in 2017 7,4 miljoen
  • Bedrijf begonnen in een garagebox in 2011

ChromeBurner Motorgear