Jules Cluzel heeft zaterdagochtend in Misano de snelste rondetijd laten noteren. De Fransman was op een nat Misano World Circuit Marco Simoncelli het snelst voor Kyle Smith en Randy Krummenacher. Rob Hartog was met de negende rondetijd de snelste Nederlander.

Net als de World Superbike coureur kregen ook de World Supersport coureurs zaterdagochtend in Misano tijdens hun derde vrije training te maken met een nog grotendeels nat Misano World Circuit Marco Simoncelli.

Het was Jules Cluzel die tijdens de 20 minuten durende de sessie de snelste rondetijd op de klok wist te zetten voor Kyle Smith, Randy Krummenacher, Raffaele de Rosa en Peter Sebestyen.

Met de negende rondetijd werd Rob Hartog de best geklasseerde Nederlander terwijl Jaimie van Sikkelerus en Glenn van Straalen respectievelijk de zeventiende en tweeëntwintigste rondetijd op de klok wisten te zetten.

Vanzelfsprekend werden ook in deze sessie de rondetijden van de eerste twee vrije trainingen niet verbeterd waardoor na drie vrije trainingen Federico Caricasulo nog steeds de gezamenlijke lijst aanvoert voor De Rosa en teamgenoot Krummenacher.

 

Handige links Pata Riviera Di Rimini Round:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App