Coronavirus: 2020 editie Gramsberger Classic TT afgelast

267
classic-tt-gramsbergen
Classic TT Gramsbergen - foto© Henk Mannes

De Gramsberger Classic TT die op de agenda stond voor zaterdag 20 juni 2020 gaat helaas niet door i.v.m. de uitbraak van het coronavirus. De organisatie heeft gekeken naar een eventuele latere datum dit jaar maar ziet hier geen mogelijkheden toe.

Het circuit voor de Gramsberger Classic TT ligt midden in agrarisch gebied. Om de agrariërs in het gebied niet te veel hinder te bezorgen tijdens b.v. de oogst, maar ook vanwege de nog steeds teveel onzekerheden aangaande het coronavirus, heeft de organisatie doen besluiten de Classic TT voor dit jaar af te gelasten en de eerstvolgende editie van de Classic TT in 2021 te organiseren.Datum Classic TT in 2021
De Gramsberger Classic TT wordt altijd verreden op de zaterdag voor de TT van Assen. De voorlopige datum voor de Gramsberger Classic TT in 2021 is zaterdag 19 juni. Natuurlijk weer met dezelfde sfeer en gratis entree en de organisatie hoopt met veel enthousiast publiek.

Doelstelling Eveno Racing
Eveno Racing zet zich in om jonge talentvolle wegracecoureurs financieel te ondersteunen en daarnaast zet men zich in om de klassieke wegracerij voort te laten leven voor een zo breed mogelijk publiek.

In 2020 ondersteunt Eveno Racing meerdere coureurs: Ruben Bijman, Leon Stolte, Dylan Czarkowski, Mieke Abbink, Justin Fokkert en Loris Veneman.

 Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App